als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Māthair - nieuwsbrief

cèlidh


Beste mensen,

Op 20 oktober is het alweer tijd voor de tweede maandelijkse zaterdagbijeenkomst of Cèilidh (spreek uit: Kee-lie). Deze zal plaatsvinden op verschillende lokaties, al naar gelang het thema van de bijeenkomst. Degenen die zich aanmelden krijgen hierover nadere informatie. Je kunt aankomen vanaf 14:00 en we eindigen zo tussen 21:00 en 22:00. Naast het thema van de dag is een gezamenlijke maaltijd een vast onderdeel.

De overige data in 2007 zijn: 17 november en 15 december.

Thema 20 oktober: krijg je na aanmelding te horen.

Kosten: we delen de onkosten van de maaltijd en eventuele huur van een locatie en daarnaast is een vrijwillige bijdrag welkom.

Aanmelden: graag vóór a.s. zaterdag 13 oktober, via bron@mathair.org. Je ontvangt dan verdere informatie. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.


Ter herinnering: 23 december starten we met de Màthair Godinnenopleiding. In de opleiding leren we op een diep niveau contact te maken met het oervrouwelijke principe dat verbeeld wordt door Godinnen uit alle culturen op aarde.
Doel is leren de oermaterie (Dark Matter) te hanteren waarmee we ons leven (meestal onbewust) vormgeven.
Hiertoe ga je contact maken met diverse Godinnen die voor jou belangrijk zijn rondom de vier fasen van het Vrouwelijke: Maiden, Mother, Wise Woman, Crone. Daarbij zal er aandacht zijn voor persoonlijke en spirituele groeiwensen, alsook het aanscherpen van vaardigheden zoals trancemeditatie en het leiden van ceremonies. 
Het definitieve programma van iedere bijeenkomst is een resultaat van allerlei ingrediënten in de Cauldron, van voorbereide onderdelen en inspiratie van het moment.

De opleiding duurt een jaar en bestaat uit 6 bijeenkomsten (van een dag of avond/nacht/dag) rond de keltische jaarfeesten, te beginnen en eindigen rond midwinter. Data en lokaties worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

De kans is groot dat de deelnemers rond eind oktober 2008 een paar dagen naar schotland zullen gaan voor een ontmoeting met en les van een priesteres met bijna 20 jaar ervaring....

Heb je interesse? Stuur dan een  mailtje aan opleiding@mathair.org.

voor meer informatie zie www.mathair.org

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.