als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,

Op 17 november ben je van harte welkom voor de derde Cèilidh.
Deze zal dit keer plaatsvinden op Zebraspoor 139, 3605 GH  Maarssen.
Start om 14:00 en einde zo tussen 21:00 en 22:00. We zullen ook naar buiten gaan. Houd daarmee rekening met je kleding en eventueel iets om buiten op te zitten. Daarnaast is een gezamenlijke maaltijd een vast onderdeel.

Thema van de dag:

Vele (alle!) wegen leiden naar de Bron. Het thema van de 3e cèilidh is het maken van een diepere verbinding met de Bron via de vrouwelijke energie, gesymboliseerd door de Godin. Onze reis start vanuit een gezamenlijke afstemming op de tempel van Màthair, waarbij we begeleid worden door onze gids Hilarion. Dan zullen we ons gezamenlijk en ieder voor zich verbinden met de oervrouwelijke kracht, en vervolgens verder reizen.  

In de individuele onderdelen van de dag zal ieder de Bron op zijn/haar eigen wijze ervaren, waarbij ruimte is voor persoonlijke vragen. Daarnaast zullen we ons ook oefenen in het gezamenlijk reizen naar de Bron.

Zoals gebruikelijk graag even aanmelden bij Klaas Zebra vóór zaterdag 3 november, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.

Kosten: we delen de kosten van de maaltijd en eventuele huur van een locatie. Reken hiervoor op zo'n 10 euro. Na aanmelding krijg je het exacte bedrag te horen. Voor het inhoudelijke deel van de Cèilidh is daarnaast een vrijwillige bijdrag welkom. Je kunt de betaling aan het begin van de Cèildh contant regelen met Klaas, óf vooraf storten op de rekening van Màthair.

De volgende datum in 2007: 15 december. Data voor 2008 worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt (houd in principe maar vast rekening met de derde zaterdag van de maand).


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Training "Reizen naar de Bron".

Een training in trancemeditatie. Om de Màthair Bronreizen goed zelfstandig uit te kunnen voeren is het prettig om te weten hoe een trancemeditatie werkt. Henk Herne en Klaas Zebra leren je in een dagdeel hoe wij (gezamenlijk) reizen naar de Bron.
Datum: zaterdag 10 november 2007. Tijd: 13:00- 17:00 uur. Plaats: De Zebra Yurt in Wijdenes.
Bijdrage: € 37,50
Aanmelden: graag vóór 27 oktober, via bron@mathair.org. Dit is ook het adres voor eventuele vragen. Meer info in pdf formaat hier.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.