als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,

Op zaterdag 15 december a.s. van 15.00-21.00/22.00 (let op, dit keer starten we pas om 15.00 uur!) vindt de 4e Cèilidh alweer plaats. Deze staat in het teken van sjamanistische trancereizen naar de Bron, met behulp van body postures zoals die waar Felicitas Goodman mee werkte. We zullen enkele trancereizen doen zittend, staand of liggend in een houding die door de oude sjamanen werd ingenomen om bepaalde informatie te verzamelen, of heling mee te bereiken. Ook zal Beiduir weer een Channelsong ten gehore brengen, dat lijkt een gewaardeerde gewoonte of traditie te kunnen worden!

De Cèilidh is dit keer in Laren, meer informatie over het adres krijg je bij aanmelding.

Neem gemakkelijk zittende kleding mee, en een matje/deken/sjaal om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Zoals gebruikelijk graag even aanmelden bij Klaas Zebra vóór zaterdag 1 december, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.

Kosten: we zullen de gezamenlijke avondmaaltijd in een eetcafé gaan nuttigen, waar ieder voor zich kan betalen. Voor koffie, thee en overige hapjes/drankjes is een donatie welkom, evenals voor het werk van Màthair. Je kunt vooraf storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair), of aan het begin van de Cèildh contant afrekenen met Klaas.
Data voor 2008: worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.