als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Op zaterdag 13 september a.s. van 14.00-21.00 vindt de volgende Cèilidh plaats (de zesde van 2008). Na aanmelding krijg je meer details over de plaats. Verdere data dit jaar, om alvast te noteren: 11/10, 08/11, 13/12.

In de eerste Cèilidh van het nieuwe seizoen gaat het over de geboorte van het kind op aarde en de ervaring van de eerste jaren van je leven. 
Wanneer je hier op aarde aankomt ben je over het algemeen nog sterk verbonden met de bron. Het eerste wat we zullen doen is het terughalen van hoe je dit beleefd hebt.
Na enige tijd word je zo afgeleid door gebeurtenissen hier, dat je je steeds meer gaat identificeren met je aardse zelf. Als kind doe je dat vol overgave, zodat het niet vreemd is dat je na enige tijd niet meer bewust verbonden bent met de bron van je bestaan. Hoe dit precies voor jou heeft gewerkt, gaan we onderzoeken in een spannende dag vol meditatie, muziek en beweging. Daarbij staan we ook stil bij het herinneren van die vroege verbinding en het terugbrengen daarvan in je bewustzijn van het hier en nu. Welk effect dat heeft kun je ontdekken op zaterdag 13 september. Wees welkom!

Meedoen? Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen. Voor de tocht naar buiten is een warme waterdichte jas en iets om op de grond op te kunnen zitten (vuilniszak/stukje kampeermat) aan te raden.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.