als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Komende zaterdag 7 februari is alweer de volgende Cèilidh. Meld je dus vóór vrijdag aan bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. We komen bij elkaar in Schagen, in de rondhut, de Màthair tempel.
Aangezien de bijeenkomst van afgelopen maand niet doorging heb je nog een kans om het thema voor deze cèilidh mee te maken: de verbinding tussen onze persoonlijkheid of ego, en het goddelijke.
Waar stopt het ene en begint het andere? Wat is er belangrijk qua persoonlijkheid opdat wij de verbinding met het goddelijke optimaal kunnen beleven?
Veel tradities en religies sporen mensen aan om aan hun ego "te werken", het te negeren, of in ieder geval minder serieus te nemen.
Waarom zouden we ons best doen hiervoor?
We gaan op reis naar het grensgebied tussen persoonlijkheid-ziel-geest en nemen hier waar wat wij willen met die verbinding in ons dagelijks leven.

Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.