als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 4 april is de volgende Cèilidh. Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. We komen bij elkaar in Schagen, in de rondhut, de Màthair tempel. Deze keer is iets korter dan gewoonlijk. We starten om 14:00 en stoppen om 18:00, dus zonder diner, maar met versnaperingen rond 17:00.
Het thema voor deze cèilidh is hetzelfde gebleven als vorige maand: In deze cèilidh dompelen we ons figuurlijk gesproken onder in de helende wateren van de bron. We ontmoeten godinnen die symbool staan voor het healingsproces en krijgen de kans om diep in onszelf de plaats (terug) te vinden waar we altijd weer vrede en healing ervaren. Er zal meer dan voldoende ruimte zijn om stil te staan bij ieders persoonlijke invulling en ervaring van het healerschap. 

Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.