als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 27 juni is de volgende Cèilidh. Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
Deze cèilidh vindt plaats in Hilversum in een heus heksencentrum, La Negra Tomasa, Bussumerstraat 24a, 1211 BK Hilversum. We starten om 14:00 en stoppen om 20:30.
Thema is: contact met je diepere gevoels-lagen. Voor sommigen kan dat best spannend zijn, zeker de gevoels-lagen die je niet zo goed kent. Dat kan een reden zijn om die lagen je 'schaduw' te noemen. We zullen de rust en de verborgen schatten gaan ervaren die diep in ons wezen verborgen liggen. Ook zullen we op zoek gaan naar de boodschappen die vanuit deze laag van ons wezen gehoord willen worden.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten (let op: iets hoger bedrag): Voor de huur van de ruimte, avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 15 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.