als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Chocola & Màthair !

Om het nieuwe jaar in vreugde en overvloed te vieren organiseren we een choco-cèilidh, oftewel een chocolade-bijeenkomst op zaterdag 9 januari 2010.
Manu komt uit Engeland met haar hart en armen vol met chocolade en recepten. Zij zal het een en ander vertellen over chocola, en we gaan natuurlijk proeven!

Ook gaan we samen iets lekkers maken, bv "Death by Chocolate".

We gaan ook meer energetisch met het chocoladethema aan de slag. Chocolade bevat stoffen die ons gevoel van liefde en zinnelijkheid oproept, en daarmee is het vast heerlijk om op chocolade te mediteren, te dansen, te zingen en een bronreis te maken naar de kracht van de chocoladeboom. Dus ook als je niet van chocolade houdt om te eten of drinken kun je genieten van de verbinding met de choco-energie.

Kom je ook?

Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
Deze cèilidh vindt plaats in Schagen. We starten om 14:00 en stoppen om ca. 21:00.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.