als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 13 februari is het alweer tijd voor de volgende cèilidh van Màthair.
Thema is dit keer: Ontspanning en groei!

Bij Màthair is er ruimte om te ontspannen en in de hectiek van alledag, weer even verbinding te maken met de bron van het al - ook jouw eigen oorspronkelijke kracht.
Deze cèilidh staat in het teken van allereerst deze ontspanning. Vervolgens maken we de stap naar het bewust ontvangen van groei-impulsen vanuit ons diepere, wezenlijke zelf. Het kan ook zijn dat je je verbindt met gidsen of energieën van buiten jezelf om suggesties en adviezen te krijgen voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. We zullen bewust het onderscheid gaan beleven tussen de ontspanning, en daar vanuit het openen voor impulsen om te groeien naar het licht dat we in wezen al zijn, maar waar we met onze aandacht vaak van afgeleid zijn geraakt door de drukte en emoties van alledag. 
Neem als je wilt een symbool of verhaal mee over hoe jij je het makkelijkst of diepst kunt ontspannen: wat helpt jou om de dagelijkse drukte achter je en los te laten, zodat je werkelijk thuis kunt komen in en bij jezelf? En wat helpt jou om je te openen voor contact met dat wat groter is dan jou? Hiermee gaan we aan het werk.

Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
Deze cèilidh vindt plaats in Schagen. We starten om 14:00 en stoppen om ca. 21:00.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.