als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 10 juli is de volgende cèilidh van Màthair, de laatste voor de zomer.
Als thema hebben we dan ook: de zomer, al je wensen met de volle zonkracht manifesteren.
Tevens vieren we bij deze gelegenheid feest, omdat het tempelterrein bij het Ommerswiel (het huis van Nicoline) weer een stukje verder af is. We zullen dan de Hilarion plek inwijden en de Modron plek. Voor alle Màthair afficionados een mooie kans om weer eens bij elkaar te zijn.
De cèildihs zijn de afgelopen jaren in de zomerperiode doorgegaan op basis van aanmelding en thema naar keuze. Mocht je dus in augustus naar een cèlidh willen en voorkeur hebben voor (herhaling van) een bepaald thema, meld je dan bij Klaas. Een mogelijke datum voor augustus is de 14de. Bij voldoende aanmelding gaat het door.

Voor alle geïnteresseerden geldt: Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
Deze cèilidh vindt plaats in Schagen. We starten om 14:00 en stoppen om ca. 21:00.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.