als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Op 25 september is de volgende cèilidh. Thema is Cirkelzang: we maken via muziek (lees hier ook in bredere zin klank) de verbinding met de bron.
En verder ...
Het komende jaar geven we een speciale serie cèilidhs rondom de cyclus van het jaar. We starten met Samhuinn/Halloween (23 oktober) met het thema loslaten: de overgang van het ene jaar naar het andere jaar (Samhuinn is celtisch nieuwjaar) via een korte periode van niets, van leegte. Iedereen die een druk leven leidt weet hoe heerlijk de ervaring van niets en leegte kan zijn...kom het meemaken!
In het voorjaar (12 februari) is het thema: 'openen en ontvangen'. In de zomer (18 juni) is het thema: 'creëren en manifesteren' en in september (de 24ste) vieren we de oogst en de ontspanning die hoort bij het genieten van wat bereikt is. In de winter tenslotte (10 december) gaan we de donkere diepte van onszelf in waar we alle opgebouwde inzichten transformeren naar wijsheid, welke we verankeren in ons lichaam met dans, het maken van beelden in klei en andere mooie werkvormen. 

Je kunt deze cèilidhs los bijwonen maar het leukste is natuurlijk meedoen met de hele cyclus.

Voor alle geïnteresseerden geldt: Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in Schagen. We starten om 14:00 en stoppen om ca. 21:00.
Wees welkom!

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

De datums voor de komende Màthair activiteiten kun je hier vinden.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.