als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Op 26 maart vieren we de zesendertigste cèilidh. Dit is weer een voorjaarscèilidh, met als thema: 'zorg voor alles wat groeit en bloeit', waarbij we ook stil zullen staan bij de op handen zijnde open dag van 21 mei. Hoe kunnen we er in ons dagelijkse leven voor zorgen dat we datgene waarvoor we leven, wat we belangrijk vinden, op een passende manier ondersteunen in groei en bloei?
Wees welkom!

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums hier vinden.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:30. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: Voor de genoten spijs en drank en onderhoud van de locatie vragen we per keer een onkostenvergoeding van 10 euro, die contant aan de gastvrouw dienen te worden betaald. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Dit kan ter plekke contant via Klaas of via de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Stichting Mathair).

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.