als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,

We kijken met een tevreden gevoel terug op de open dag, die op zaterdag 21 mei werd gehouden. Aan het begin werd iedereen verwelkomd met koffie, thee en iets lekkers en daarna werd de dag geopend met een ritueel. Hierna waren er drie workshop rondes, onderbroken door een lunch met heerlijke broodjes. Ook verzorgde de puike catering de hele dag door koffie, thee en sapjes. 's Middags werden we ook nog op een hartige versnapering getrakteerd. Vier begeleiders verzorgden zes workshops, waarbij er voor de organisatie ook ruimte was om deel te nemen. Daarnaast werd er door een aantal begeleiders ook individuele consulten gegeven. De activiteiten werden afgesloten met een intense vier-windrichtingen dans, waarna nog een korte afsluiting volgde. De organisatie had na afloop een voldaan gevoel en wil alle aanwezigen bedanken.

Op 26 juni vieren we de achtendertigste cèilidh. Dit is weer een seizoensviering, nl. Zomer! Het thema is: 'creëren en manifesteren'. We zullen deze dag vooral werken met dans, vorm, muziek en taal, om het thema praktisch vorm te geven.
Wees welkom!

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums hier vinden.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:30. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die contant met Klaas dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair, onder vermelding van 'onkostenvergoeding cèilidh'). Om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.