als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

ZomerCèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 21 juni vieren we Midzomer met een cèilidh, op het meteorologische begin van de zomer. Dit markeert de zonnewende: de langste dag. Bij de druïden Alban Hefin, licht van de zomer (of licht van de kust). Thema: "'Liefdesvuur". Het vuur van de liefde dat ons kan verwarmen en soms ook kan verteren, het liefdevuur dat nieuw leven doet ontstaan. En ook de passie voor onze ware levensvervulling en hoe het vuur dat in ons brand helpt ons leven vorm te geven naar onze diepste verlangens en ons help creëren. Daarom staat ook de energie op de voorgrond. Energie die wij nodig hebben om te leven en die wij ook genereren. En het belang om deze in balans te houden!

Iedereen die komt mag hierbij weer voor de groep een activiteit verzinnen. Laat je creativiteit dus stromen en geef je even op bij Klaas, als je mee wilt doen én overleg over het doen van een activiteit.

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums online vinden.
Voor het komend seizoen moet de planning nog gemaakt worden.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:00. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die ter plaatse contant met Nicoline dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (21.21.41.791 t.n.v. Stichting Mathair, onder vermelding van 'onkostenvergoeding ceilidh').
May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen of onze Facebook pagina te liken.
Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.