als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

ZomerCèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 30 augustus vieren we de Herfstceilidh, net voor het meteorologische begin van de herfst op 21 september. Dit markeert de dag-nachtevening of equinox: het moment dat de zon loodrecht boven de evenaar staat en dag en nacht even lang zijn. Vroeger werd dit wel Mabon genoemd, bij de druïden Alban Elfed. Thema is dit keer weer: "Oogst"

Iedereen die komt mag hierbij weer voor de groep een activiteit verzinnen. Laat je creativiteit dus stromen en geef je even op bij Klaas, als je mee wilt doen én overleg over het doen van een activiteit.

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums online vinden.
Voor het komend seizoen moet de planning nog gemaakt worden.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:00. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die ter plaatse contant met Nicoline dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (NL68 TRIO 0212 1417 91 t.n.v. Stichting Mathair, onder vermelding van 'onkostenvergoeding ceilidh').
May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen of onze Facebook pagina te liken.
Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.