als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

Wintercèilidh


Beste mensen,
Zaterdag 20 december vieren we de Wintercèilidh, op de meteorologische midwinter: het moment dat de zon zijn meest noordelijke positie heeft bereikt en vanaf nu de dagen weer gaan lengen. Van oudsher kennen we dit feest onder de naam Joel, bij de druïden als Alban Arthan (Welsh voor "Licht van de Winter"). Thema is dit keer: "Zo binnen, zo buiten". Zoals je jezelf vanbinnen ontwikkelt, zo zal ook je buitenwereld zich manifesteren.
Dit is het jaargetijde van loslaten en bezinnen. Maar we vieren ook de terugkeer van het licht op deze kortste dag van het jaar. En zo zoeken we weer de balans in onszelf.

Iedereen die komt mag hierbij weer voor de groep een activiteit verzinnen. Laat je creativiteit dus stromen en geef je even op bij Klaas, als je mee wilt doen én overleg over het doen van een activiteit.

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums hier vinden.

Zaterdag 21 maart 2015: Lentecèilidh.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas, via een reactie op deze mail, via bron@mathair.org of via 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met thee om 14:00. We starten om 14:30 en stoppen om 20:00. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die ter plaatse contant met Nicoline dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (21.21.41.791 t.n.v. Stichting Mathair, onder vermelding van 'onkostenvergoeding ceilidh').
May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.