als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Māthair - nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 


Godinnenopleiding

nieuwsbrief, november 2007

Gegroet Godinnen!

De eerste Màthair Godinnenopleiding is goed gevuld, met zoals het er nu naar uitziet 8 (plus Niën en mijzelf erbij 10) deelneemsters uit Nederland en België. Nu het vaststellen van alle lokaties, data en kosten, en dan kunnen we beginnen. Ik wil jullie vragen via opleiding@mathair.org te laten weten of je je kunt vinden in het onderstaande.

Data:
2312 - 1 dag startbijeenkomst in het huis van Marina en Noor Wakker, Rembrandtlaan 14 te Baarn, mensen kunnen opgehaald worden van station Baarn of voor de deur parkeren. Marina is een vriendin en collega van mij en het nichtje van Stella (1 van jullie), zij heeft haar huis al eerder in gebruik gegeven aan een meditatiegroep. Qua tijd stel ik voor 11-21 of eerder stoppen als mensen wat vroeger thuis willen zijn. Laten we sowieso met elkaar wat eten, dan kunnen we daarna afronden.
Dan de 4 bijeenkomsten die starten zaterdag eind van de middag (1730) met een korte meditatie en daarna gezamenlijke maaltijd, waarna het programma verder gaat, we eindigen zondagmiddag (1530) zodat er nog reistijd en thuistijd overblijft voor mensen:
020208+030208 kan waarschijnlijk bij Nicoline in Schagen en zo niet ga ik nog een andere plek vinden.
30508+040508 of een weekend ervoor/erna kan bij Samaya in Werkhoven (onder Utrecht), kosten ongeveer € 160 pp. Omdat dit blok in de schoolvakanties valt hoor ik graag van jullie welk weekend goed zou uitkomen: eind april, begin mei of het 2e weekend van mei.
090808+100808 kan bij Samaya in Werkhoven (onder Utrecht), kosten ongeveer € 160 pp
011108+021108 hiervoor moet ik nog een lokatie vinden, kan niet bij Samaya, ik hoop een groot huis ergens te boeken en op deze termijn moet dat lukken, wie weet aan het strand ergens in Zuid-Holland.
En weer 1 dag als afsluiting: 211208 slotdag, ook hiervoor moet ik nog een plek vinden.

Kosten:
Nicoline Niën en ik verzorgen de begeleiding in ruil voor uitsluitend onkostenvergoeding. Dit betekent dat jullie alleen betalen voor jullie eigen en voor onze accomodatie, eten en overige onkosten (onze kosten zitten bv al verrekend in die € 160 voor jullie pp bij Samaya), alsook voor jullie eigen en onze sessie met Catherine. De trip naar Cairis zullen wij voor onszelf betalen.

Niën en ik kijken ernaar uit met jullie samen de Bron van alle Godinnen in te gaan!

Sìth Màthair – May we all be at peace with our own nature,
Arienne Beiduir

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.