als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Graag willen we jullie met deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Màthair. Daarover lees je verderop meer. Maar eerst dit:

Zaterdag 21 juni vierden we de midzomer cèilidh in Schagen. Op de Facebookpagina van Stichting Màthair vind je enkele sfeervolle foto's en een geluidsopname van yours truely, de hightech shaman. Hierbij de vriendelijke vraag om deze pagina te 'liken' zodat je ook op die manier op de hoogte blijft én meer mensen van het bestaan van Stichting Màthair op de hoogte gebracht kunnen worden. Vandaar dat je voortaan onderaan de nieuwsbrieven en uitnodigingen deze mogelijkheid aantreft.

Ontwikkelingen binnen Màthair:
Zoals al eerder te lezen was, is het expliciet bouwen van de brug tussen psychologie en spiritualiteit een nieuwe richting binnen Màthair. We zullen daarom in de toekomst enkele malen per jaar een dag organiseren waarop, onder leiding van Arienne, op basis van het schildenmodel (www.innerlijkefamilie.nl) handvatten geboden worden om de samenwerking tussen je persoonlijkheid en spirituele zelf te vergemakkelijken. Tevens zal er op deze dagen een mogelijkheid zijn om een inspiratiereis te maken onder leiding van Klaas, waarbij muziek de katalysator is.

Vooruitlopend hierop is er nu al de mogelijkheid om voor een muzikale inspiratiereis een afspraak te maken via 06 23965863. Een inspiratiereis is een sessie onder begeleiding van Klaas, waarbij je, na een degelijke inventarisatie van je wensen en doelen, op onderzoek gaat naar antwoorden en inspiratie in de vorm van een geleide meditatie. Hierbij is muziek de katalysator. Al naar gelang nodig is maakt Klaas muziek op instrumenten als handtrommel, zang, klankschalen, didgeridoo en eventueel speel je ook zelf mee. Ook het reizen op bestaande (instrumentale) muziek is mogelijk.
Locatie: Hoorn nh. Duur ca. 1,5 uur. Tijdstip: vanaf 18 augustus 2014 op de dinsdag- of donderdagochtend. Kosten hiervoor zijn 75 euro.

Wanneer er meer praktische informatie bekend wordt zullen we jullie natuurlijk hierover informeren..

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen, of onze facebookpagina te liken.
Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: Schepenen, 1625 BJ Hoorn NH, tel. 0229 278319 of 06 23965863.