als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Māthair - nieuwsbrief
Nieuwsbrief, herfst 2007

inhoud:

Cèilidh

Godinnenopleiding

Training "Reizen naar de Bron"


Beste mensen,

Het is tijd voor de volgende stap: vanaf september start Màthair met de maandelijkse zaterdagbijeenkomst of Cèilidh (spreek uit: Kee-lie). Deze zal plaatsvinden op verschillende lokaties, al naar gelang het thema van de bijeenkomst. De eerste Cèilidh is op 29 september en de plaats is dan ergens in de bossen van Lage Vuursche. Degenen die zich aanmelden krijgen hierover nadere informatie. Je kunt aankomen vanaf 14:00 en we eindigen zo tussen 21:00 en 22:00. Naast het thema van de dag is een gezamenlijke maaltijd een vast onderdeel.

De overige data in 2007 zijn: 20 oktober, 17 november, 15 december.

Thema 29 september: een innerlijke reis naar de astrale Màthair tempel, waarbij Henk Herne onze reisleider zal zijn. Vanuit het Màthair terrein zullen we contact met de Bron maken. Deze eerste Màthair Bronreis heeft dus een dubbel doel: de temple grounds leren kennen en vanuit de tempel gezamenlijk contact met de Bron maken. Daarbij heeft iedereen natuurlijk de gelegenheid om met een persoonlijke vraag te werken. Misschien vind je antwoorden ergens op het tempelterrein, of dient het terrein als startpunt. We nodigen je in ieder geval graag uit om in alle vrijheid met ons mee te reizen!

Kosten: we vragen een vrijwillige bijdrag om de kosten te dekken.

Aanmelden: graag vóór 15 september, via bron@mathair.org. Je ontvangt dan verdere informatie. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.


Het is zover: op 23 december starten we met de Màthair Godinnenopleiding. In de opleiding leren we op een diep niveau contact te maken met het oervrouwelijke principe dat verbeeld wordt door Godinnen uit alle culturen op aarde.
Doel is leren de oermaterie (Dark Matter) te hanteren waarmee we ons leven (meestal onbewust) vormgeven.
Hiertoe ga je contact maken met diverse Godinnen die voor jou belangrijk zijn rondom de vier fasen van het Vrouwelijke: Maiden, Mother, Wise Woman, Crone. Daarbij zal er aandacht zijn voor persoonlijke en spirituele groeiwensen, alsook het aanscherpen van vaardigheden zoals trancemeditatie en het leiden van ceremonies. 
Het definitieve programma van iedere bijeenkomst is een resultaat van allerlei ingrediënten in de Cauldron, van voorbereide onderdelen en inspiratie van het moment.

De opleiding duurt een jaar en bestaat uit 6 bijeenkomsten (van een dag of avond/nacht/dag) rond de keltische jaarfeesten, te beginnen en eindigen rond midwinter. Data en lokaties worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

De kans is groot dat de deelnemers rond eind oktober 2008 een paar dagen naar schotland zullen gaan voor een ontmoeting met en les van een priesteres met bijna 20 jaar ervaring....

Heb je interesse? Stuur dan een  mailtje aan opleiding@mathair.org.

voor meer informatie zie www.mathair.org


Training "Reizen naar de Bron".

Een training in trancemeditatie. Om de Màthair Bronreizen goed zelfstandig uit te kunnen voeren is het prettig om te weten hoe een trancemeditatie werkt. Henk Herne en Klaas Zebra leren je in een dagdeel hoe wij reizen naar de Bron.
Datum: zaterdag 10 november 2007.
Tijd: 13:00- 17:00 uur. Plaats: wordt nog nader bekend gemaakt.
Door: Klaas Zebra en Henk Herne.
Bijdrage: € 37,50
Aanmelden: graag vóór 27 oktober, via bron@mathair.org . Je ontvangt dan verdere informatie. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.

 

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.