Midzomer cèilidh

Op zaterdag 27 juni a.s. vieren we de Midzomer cèilidh. We beginnen en eindigen op de nieuwe tijden: 12:00 – 17:00

We hebben dan net het meteorologische begin van de zomer gehad. Dit markeert de zonnewende: de langste dag. Bij de druïden Alban Hefin, licht van de zomer (of licht van de kust). Thema: “creëren en manifesteren”. We zullen tijdens deze bijeenkomst de kruidenwis offeren aan het vuur, die we vorig jaar hebben gemaakt. Naast een individuele wis hebben we toen ook een gezamenlijke gemaakt voor Màthair.

Verder mag iedereen die komt weer voor de groep een activiteit verzinnen. Laat je creativiteit dus stromen en geef je even op bij Klaas, als je mee wilt doen én overleg over het doen van een activiteit.

Wie vooruit wil plannen kan voor de komende activiteiten de datums online vinden.

NB: Let op berichtgeving over hoe en wat rondom de volgende cèilidh. Er komen veranderingen aan.

Voor alle geïnteresseerden geldt: graag z.s.m. aanmelden bij Klaas, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863.
De cèilidh vindt zoals gewoonlijk plaats in de rondhut in Schagen. Binnenkomst met koffie/thee om 12:00. We starten om 12:30 en stoppen om 17:00. We doen in de rondhut de schoenen uit, dus neem sloffen / dikke sokken mee en draag makkelijk zittende kleding. Er zijn stoeltjes, schapenvachten en dekentjes aanwezig.

Kosten: We vragen per keer een vergoeding van17,50 euro, die ter plaatse contant met Nicoline dient te worden afgerekend of via de rekening van Màthair (Triodosbank, IBAN) NL68 TRIO 0212 1417 91 t.n.v. Stichting Mathair, onder vermelding van ‘onkostenvergoeding ceilidh’.
May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Cairnteam.

Reacties zijn gesloten.