als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Op zaterdag 12 juli a.s. van 14.00-21.00/22.00 vindt de eerste ZomerCèilidh plaats (de vijfde van 2008). Na aanmelding krijg je meer details over de plaats. Verdere data dit jaar, om alvast te noteren: 09/08*, 13/09, 11/10, 08/11, 13/12.

In deze Cèilidh zullen we op jullie verzoek verder werken met de ontmoeting met, en de bron van onze spirituele gids die tijdens deze incarnatie bij ons is en de deva's en energie-wezens die ons tijdelijk begeleiden, of voor bepaalde onderwerpen onze leermeester zijn. Vanuit deze connectie zullen we verder gaan met het Graalritueel, wederom met onze zeer gewaardeerde begeleider Henk Herne!

Meedoen? Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.
Wees welkom!

* Voor de laaste zomercèildh is er nu de mogelijkheid om je op te geven. Thema's waaruit je bij opgave kunt kiezen zijn: Reis naar de (Màthair tempel, Reizen naar de Bron, Verbinden met de Bron, Trancereizen met Body postures, Veiligheid, rust en zekerheid vanuit verbinding met de Bron, Firepower, Element Lucht. Bij voldoende aanmelding wordt de Cèilidh op de gebruikelijk manier aangekondigd.

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen. Voor de tocht naar buiten is een warme waterdichte jas en iets om op de grond op te kunnen zitten (vuilniszak/stukje kampeermat) aan te raden.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.