als uw email programma deze email niet goed weergeeft, dan vindt u hier de internet versie.

Logo Màthair - nieuwsbrief

cèilidh


Beste mensen,
Op zaterdag 14 juni a.s. van 14.00-21.00/22.00 vindt de volgende Cèilidh plaats (de vierde van 2008). We komen samen bij Nicoline in Schagen. Na aanmelding krijg je meer details. Verdere data dit jaar, om alvast te noteren: 12/07*, 09/08*, 13/09, 11/10, 08/11, 13/12.

Deze cèilidh zal gewijd zijn aan een ontmoeting met onze spirituele gids. Als mens heb je allerlei energieën waar je je verbonden mee kan voelen. Deze bijeenkomst zullen we focussen op het fenomeen: gidsen.
We zullen trachten contact te maken met de gids die je gehele incarnatie met je samen is. Wellicht is dit zelfs degene die, voor je leven begon, met jou samen keek naar de thema's en keuzes die je in dit leven op je pad krijgt. Daarnaast zijn er allerlei deva's en energie-wezens die je tijdelijk begeleiden, of voor bepaalde onderwerpen je leermeester zijn. Binnen de context van Màthair, waar het altijd weer gaat om het vinden van een diepe vrede en acceptatie vanuit je eigen verbinding met de bron van het leven, gaan we op zoek naar de bron van jouw gidsen. Liever gezegd, we reizen naar de bron van het al, om daar te ontdekken waarom jij bepaalde beschermengelen, totemdieren en gidsen op je pad treft. Vind je het leuk om je gidsen samen (opnieuw) te ontmoeten? Wees dan welkom!

* Voor de zomercèildhs is er nu de mogelijkheid om je op te geven. We zullen een van de afgelopen thema's nog eens terug laten komen. De thema's waaruit je bij opgave kunt kiezen zijn: Reis naar de (Màthair tempel, Reizen naar de Bron, Verbinden met de Bron, Trancereizen met Body postures, Veiligheid, rust en zekerheid vanuit verbinding met de Bron, Graalritueel, Firepower, Element Lucht, Spirituele Gids. Bij voldoende aanmelding worden deze twee op de gebruikelijk manier aangekondigd.

Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel een deken/sjaal mee om comfortabel en warm op/onder te kunnen zitten/liggen. Voor de tocht naar buiten is een warme waterdichte jas en iets om op de grond op te kunnen zitten (vuilniszak/stukje kampeermat) aan te raden.

Kosten: Voor de avondmaaltijd, koffie, thee en overige hapjes/drankjes vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro. Voor het inhoudelijk genoten deel en om de overige onkosten van het werk van Màthair te kunnen betalen is een donatie welkom. Graag ter plekke contant voldoen of het totaal bij aanmelden storten op de rekening van Màthair (78.14.91.657 t.n.v. Orde van Mathair). Màthair rekent dan weer de onkosten af met de organiserende persoon.
Meedoen? Graag z.s.m. aanmelden bij Klaas Zebra, via bron@mathair.org of 0229 278319 / 06 23965863. Dit is ook het adres voor eventuele vragen.

May we all be at peace with our own nature,
het Màthair Càirnteam.

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten. We stellen er prijs op wanneer je anderen attendeert op onze activiteiten door bijvoorbeeld deze email door te sturen. Mocht je desondanks de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, gebruik dan deze link.
contact-adres: 't Wuiver 25, 1608 ES Wijdenes, tel. 0229 278319 of 06 23965863.